Εκδηλωσεις 2011

01/06/2011 «ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: Η Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ»Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και ο ΟΠΕΚ (Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας) σας καλούν σε εκδήλωση με θέμα: «ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: Η Ε.Ε. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ»

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011 στις 7.30 μ.μ. στο Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Λεωφόρος Βύρωνος 30, Λευκωσία. Στη συζήτηση μπορούν να λάβουν μέρος οι παρευρισκόμενοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

28/04/2011 «Η οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και το Διεθνές Δίκαιο»

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ) και το ΠΑΣΟΚ σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Η οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και το Διεθνές Δίκαιο»

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη, 28 Απριλίου 2011, ώρα 7.30 μμ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Πολιτιστικού Κέντρου Marfin Laiki Bank, Λεωφόρος Μακαρίου 39 και Μπουμπουλίνας, 3ος, όροφος, Λευκωσία

 

18/04/2011 «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ KAI ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Ο ΟΠΕΚ (Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας ) και το Πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου σας καλούν  σε εκδήλωση στην Πάφο με θέμα: «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ KAI ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ »

Η εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 18 Απριλίου ώρα 7.30 μμ στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Νεάπολης στην Πάφο.

 

14/04/2011 «Η υγεία στην Ευρώπη και την Κύπρο: Αποκλίσεις και συγκλίσεις πολιτικών υγείας»

Το Πρόγραμμα Σπουδών “Διοίκηση Μονάδων Υγείας” του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και ο  Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ) σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Η υγεία στην Ευρώπη και την Κύπρο: Αποκλίσεις και συγκλίσεις πολιτικών υγείας»

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011, ώρα 7μμ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Πολιτιστικού Κέντρου Marfin  Laiki Bank, Λεωφόρος Μακαρίου 39 και Μπουμπουλίνας, 3ος, όροφος, Λευκωσία

 

13/04/2011 «Μετανάστευση: Αποτελεσματική Πολιτική και Ανοιχτή Κοινωνία»

Ο ΟΠΕΚ ( Όμιλος προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας) και το ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Εξωτερικής και Ευρωπαϊκής Πολιτικής) με τη στήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο σας καλούν σε εκδήλωση με θέμα: «Μετανάστευση: Αποτελεσματική Πολιτική και Ανοιχτή Κοινωνία»

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 – 7 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Πολιτιστικού Κέντρου της Marfin Laiki Bank Λεωφόρος Μακαρίου 39 και Μπουμπουλίνας, 3ος όροφος, Λευκωσία

 

09/04/2011 «Η Τουρκία, οι Τουρκοκύπριοι και η Ευρωπαϊκή  Ένωση»

Ο ΟΠΕΚ (Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας ) σας καλεί σε εκδήλωση στην Πάφο με θέμα: «Η Τουρκία, οι Τουρκοκύπριοι και η Ευρωπαϊκή  Ένωση»

Ομιλητές:

Θάνος Βερέμης, Καθηγητής Πολιτικής Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα « Η Εξωτερική πολιτική Ερτογάν»

Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, Καθηγητής Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα « Οι τουρκοκύπριοι σε αναζήτηση»

Λάρκος Λάρκου, Πρόεδρος ΟΠΕΚ με θέμα « Οι ευρωτουρκικές σχέσεις και το κυπριακό»

Συντονισμός:  Γιώργος Παχύς, μέλος Δ.Σ. ΟΠΕΚ

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 9 Μαρτίου  ώρα 7.30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Τράπεζας στην  οδό Νικοδήμου Μυλωνά  στην Πάφο

 

07/04/2011 «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ) σας προσκαλούν σε δημόσια συζήτηση με θέμα:  «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Η εκδήλωση θα γίνει τη Πέμπτη 07 Απριλίου 2011, στις 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Πεύκιος Γεωργιάδης, ΤΕΠΑΚ (κτήριο Παλαιού Κτηματολογίου), Λεμεσός

 

28/03/2011 «Μπροστά στην οικονομική κρίση: Η ΕΕ και η Κύπρος»

Ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό  της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ) και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο σας προσκαλούν σε δημόσια συζήτηση με θέμα: «Μπροστά στην οικονομική κρίση: Η ΕΕ και η Κύπρος»

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 28η Μαρτίου 2011, στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Λεωφόρος Μακαρίου, Λευκωσία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ -ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ -ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 

21/03/2011 «Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κοινωνική Δικαιοσύνη: Ο Καθοριστικός Ρόλος της Εκπαίδευσης στο Δημοκρατικό Εγχείρημα »

Το Πανεπιστήμιο Frederick, σε συνεργασία με τον Όμιλο Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ) και την Κυπριακή Επιτροπή της Παγκόσμιας Οργάνωσης Πρώτης Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΟΜΕΡ), οργανώνουν δημόσια διάλεξη με θέμα: “Ανθρώπινα Δικαιώματα και Κοινωνική Δικαιοσύνη: Ο Καθοριστικός Ρόλος της Εκπαίδευσης στο Δημοκρατικό Εγχείρημα”.

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011, ώρα 19:00 στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία, Αίθουσα Διαλέξεων αρ. 3, Καινούρια Πτέρυγα.

 

13/03/2011 « Νέες Προκλήσεις για την Κύπρο: Ανταγωνιστικότητα-Ανάπτυξη-Ανθρώπινο Δυναμικό»

Ο ΟΠΕΚ (Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας ) και το ΤΕΠΑΚ (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου) σας καλούν σε εκδήλωση στη Λεμεσό με θέμα: «Νέες Προκλήσεις για την Κύπρο: Ανταγωνιστικότητα – Ανάπτυξη – Ανθρώπινο Δυναμικό»

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 14 Μαρτίου  ώρα 7.00 μμ στον Αμφιθέατρο «Πεύκιος Γεωργιάδης» – ΤΕΠΑΚ

Τηλ. επικοινωνίας: 25002481/ 96387498

 

28/02/2011 « Προβολή ταινίας Νίκου Μεγγρέλη «Πεθαίνοντας για την αλήθεια»»

O Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ) και το τμήμα επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας συνδιοργανώνουν την Προβολή της ταινίας –ντοκιμαντέρ του Νίκου Μεγγρέλη «Πεθαίνοντας για την αλήθεια» Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό με θέμα : «Τα δημοσιογραφικά ψέματα στον πόλεμο ! Υπάρχει παραπληροφόρηση; Πότε; Πως; και γιατί ;»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

 

24/02/2011 « ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία ο ΟΠΕΚ (Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας), το Ινστιτούτο Ευρωδημοκρατίας “Γλαύκος Κληρίδης” και το Ίδρυμα Ανδρέας Γ. Παπανδρέου (Κύπρου) σας προσκαλούν για να συζητήσουμε ένα από τα σοβαρότερα ζητήματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία μας: “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

17/02/2011 « Ασφάλεια και Εγγυήσεις στην Επίλυση του Κυπριακού»

Ο ΟΠΕΚ (Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας) και το ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Εξωτερικής και Ευρωπαϊκής Πολιτικής) με τη στήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο σας καλούν σε εκδήλωση με θέμα: “Ασφάλεια και Εγγυήσεις στην Επίλυση του Κυπριακού”. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Λεωφόρος Μακαρίου 15, Λευκωσία, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011, στις 7μ.μ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

phoca_thumb_l_DSC_0026

10/02/2011 «Το Ελληνικό και Κυπριακό Τραπεζικό Σύστημα μπροστά στην Οικονομική Κρίση»

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ) σας προσκαλούν σε δημόσια συζήτηση με θέμα: “Το Ελληνικό και Κυπριακό Τραπεζικό Σύστημα μπροστά στην Οικονομική Κρίση”. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου, Αγία Παρασκευή, Λευκωσία, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, στις 6:15μ.μ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

phoca_thumb_l_dsc00191

09/02/2011 « ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Ο ΟΠΕΚ (Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας) σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα: “ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011, στις 7μ.μ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

01/02/2011 « Παρουσίαση βιβλίου Μακάριου Δρουσιώτη: “Η Μεγάλη Ιδέα της Μικρής Χούντας”»

Το ΤΕΠΑΚ (Τεχνολογικό Πανεσπιστήμιο Κύπρου) και ο ΟΠΕΚ (Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας) διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης στη Λεμεσό του νέου βιβλίου του Μακάριου Δρουσιώτη “Η Μεγάλη Ιδέα της Μικρής Χούντας”, εκδόσεις Αλφάδι, 2010. Η εκδήλωση θα γίνει στην Αίθουσα “Πεύκιος Γεωργιάδης”, στη Λεμεσό, στο ΤΕΠΑΚ, την Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, στις 7μμ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

25/01/2011 « Η ΠΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ: ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ  ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Ο Δήμος Πάφου, ο ΟΠΕΚ (Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας) και το ΕΒΕ Πάφου σας καλούν σε εκδήλωση με θέμα: Η ΠΑΦΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ: ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ  ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

12/01/2011 « Μια Διακοινοτική Έρευνα της Κοινής Γνώμης στην Κύπρο- Τα Επόμενα Βήματα στην  Ειρηνευτική Διαδικασία»

Ο ΟΠΕΚ ( Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας) και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο σας καλούν σε εκδήλωση παρουσίασης παγκύπριας έρευνας: «Μια Διακοινοτική Έρευνα της Κοινής Γνώμης στην Κύπρο- Τα Επόμενα Βήματα στην  Ειρηνευτική Διαδικασία».

Χαιρετισμός Γιάννη Η. Ιωάννου

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: